Ontdek het verschil tussen de pneumatische schuurmachines van VorstmanTrading

3 mei 2024 · bandschuurmachine · excentrische schuurmachine · pneumatisch gereedschap · pneumatische schuurmachine · schuurmachine

Bij VorstmanTrading vindt u hoogwaardige schuurmachines in vele soorten.Onze specialisatie ligt bij de compacte schuurmachines van 2 en 3 inch. Maar welke moet u kiezen? Ontdek onze verschillende pneumatische schuurmachines en welke het beste bij u past! 


Excentrische schuurmachines voor een perfecte afwerking 

De excentrische schuurmachine is een veelzijdig stuk gereedschap met een indirecte aandrijving. Deze pneumatische schuurmachine maakt tijdens het ronddraaien een excentrische slag van 2 tot wel 5 mm. Hierdoor kunt u grote oppervlakken schuren, zonder schuurlijnen achter te laten. Excentrische schuurmachines zijn ideaal voor het schuren van tafelbladen, deuren, panelen en andere grote oppervlakken, waarbij een gladde afwerking op zijn plaats is. 

Bent u op zoek naar een kwalitatieve excentrische schuurmachine? Onze excentrische schuurmachine van 2 inch bestelt u nu met €5,- korting. Of bestel onze 3 inch excentrische schuurmachine met maar liefst €40,- korting! 

Excentrische schuurmachine kopen

Excentrische mini schuurmachine voor precisiewerk 

Naast onze populaire excentrische schuurmachine van 2 en 3 inch, vindt u bij VorstmanTrading ook een mini uitvoering van deze pneumatische schuurmachine. De vinger schuurmachine draait niet, maar maakt een oscillerende beweging. Met een schijf van slechts 30 mm, is deze schuurmachine ideaal voor het kleine detailwerk zoals het verwijderen van stofdeeltjes uit de lak. 

Bandschuurmachine van VorstmanTrading

 

Ontdek de kracht van bandschuurmachines 

Bent u op zoek naar een krachtige schuurmachine? Onze bandschuurmachines zijn zeer geschikt voor het wat stevigere schuurwerk op slecht te bereiken plaatsen. Met zijn continu draaiende schuurband kan deze schuurmachine snel en efficiënt hout, metaal en ander materiaal schuren. 

Bij VorstmanTrading koopt u een bandschuurmachine met een bandbreedte van 10 mm, de bandschuurmachine 20 mm of voor de échte professionals; Powerfile bandschuurmachine
 
Naast onze kwalitatieve schuurmachines, bestelt u bij ons ook schuurbandjes en schuurschijven!
Of u nou op zoek bent naar een pneumatische schuurmachine voor een groot project of voor precisiewerk, wij hebben het juiste gereedschap voor u. VorstmanTrading staat altijd voor u klaar om te helpen bij het kiezen van de juiste schuurmachine.