Een pneumatische slijptol of een stiftslijper; wat is het verschil?

15 apr. 2024 · haakse slijptol · haakse stiftslijper · pneumatisch gereedschap · pneumatische slijptol · pneumatische stiftslijper · slijptollen · stiftslijper
Haakse slijptol

Op zoek naar een kwalitatieve slijptol voor een eerlijke prijs? Bij VorstmanTrading bieden we zowel pneumatische slijptollen als pneumatische stiftslijpers aan. Deze pneumatische gereedschappen zijn beide geschikt voor de restauraties van oldtimers, maar verschillen zeker in ontwerp en functionaliteit! 


Een pneumatische slijptol kopen? 
De krachtige slijptollen van VorstmanTrading zijn van het A-merk Master Palm en perfect voor restauraties van oldtimers en al het andere slijp- en schuurwerk! Het meest opvallende kenmerk van onze pneumatische slijptollen is de compactheid van de slijptol. Ondanks het compacte formaat, zijn onze haakse slijptollen zeer krachtig in gebruik.  

Bij VorstmanTrading kunt u diverse slijptollen kopen met verschillende schijfdiameters. Bestel direct onze populairste slijptol met een schijfdiameter van 2 inch of de haakse slijptol van 3 inch. Ideaal voor het verwijderen van roest, braamvorming en het polijsten van grote oppervlakken! 

Slijptol kopen


Pneumatische stiftslijpers 
Een pneumatische stiftslijper is een veelzijdig gereedschap en ideaal voor precisiewerk. In tegenstelling tot een slijptol, is een stiftslijper kleiner, lichter en dankzij de slanke vorm ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen. De pneumatische stiftslijpers van VorstmanTrading werken perfect als bandenopruwer of als stickerverwijderaar. Maar ook gewoon slijpen, polijsten of ontroesten is mogelijk op de kleinere oppervlakken.

 

Haakse stiftslijper


Bij VorstmanTrading vindt u een breed assortiment aan pneumatische stiftslijpers. Van een kleine haakse stiftslijper met een asopname van 6 mm tot onze populaire rechte stiftslijper met een zeer compacte maat van 3,2mm. Wij hebben het juiste pneumatische gereedschap voor u! 

Heeft u een vraag over onze pneumatische slijptollen of bent u op zoek naar iets specifieks? Neem contact met ons op